Anhui Filter Environmental Technology Co.,Ltd.

Milieu de Technologieco. van de Anhuifilter, Ltd.

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Anhui Filter Environmental Technology Co.,Ltd. Fabrieksreis

Van goede kwaliteit De zak van de Aramidfilter voor verkoop
Van goede kwaliteit De zak van de Aramidfilter voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5
Anhui Filter Environmental Technology Co.,Ltd. Anhui Filter Environmental Technology Co.,Ltd. Anhui Filter Environmental Technology Co.,Ltd. Anhui Filter Environmental Technology Co.,Ltd. Anhui Filter Environmental Technology Co.,Ltd.
De Machine van de filterdoek

De Machine van de filterdoek

 • lopende band

  De Anhuifilter heeft sterk professioneel technisch personeel. Wij hebben productie, onderzoek en ontwikkelingsbasissen in Funing van Jiangsu en Botou van Hebei. Wij helpen klanten één of ander complex het filtreren probleem oplossen om te verzekeren de klanten de beste verrichtingsstatus tegen jaren van ervaring, high-tech normen en strikte kwaliteitsbewaking bereiken.

  De Anhuifilter introduceert in faciliteiten, die producerend verschillende naald zoals polyester, polypropyleen, Arcylic, Aramid, Nomex, PPS, P84, PTFE, Vezel - glas, samenstellingsfilter voelden. Wij hebben het verschillende plysical en chemische oppervlakte eindigen, ook één het zij gekalanderd schroeien, hitte-reeks, olie & water afstotend, antistatisch, bekledingsptfe membraan enz. Gebruikend de invoermateriaal om de diffenent zak van de stijlfilter en kooidiameter en lengte te maken om aan de klantenvereisten te voldoen.

  Anhui Filter Environmental Technology Co.,Ltd.

 • OEM / ODM

  Wij verlenen OEM en ODM de dienst. Naast het aanbieden van onze standaardlijn van producten, zijn wij ook één van de weinig bedrijven die constant innovatieve ontwerpen en producten ontwikkelt.

 • R & D
Contactgegevens
Anhui Filter Environmental Technology Co.,Ltd.

Contactpersoon: Nancy

Tel.: 15665409496

Fax: 86-0551-7137352

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)